AIATÖÖ ÕPILASTELE

Lp. lapsevanem ja Koigi Kooli õpilane!  Koigi Kool on suur ning samuti on meil suur mõisaaed. Me oleme üks suur ja tore ühine pere, millega seoses me teeme kõik ühiselt ning rõõmustame sellega teisi. Kõige korrashoidmisega ei saa meie pere suveperioodil ilma õpilasteta hakkama Meil on  aastaid traditsiooniks, et õpilased käivad suvel aednikku ja teisi töötajaid aitamas. Igale õpilasele on 1 päev (alati kolmapäev) abistamise päevaks. Õpilaspäevikutesse ning E-kooli pandi kirja, millal keegi võiks tulla. E-kooli on lisatud failid, kus on kirjas, millal peaks Teie laps kohale tulema ja abi pakkuma.  Algus kell 9.00 ja kestab 2-3 tundi. Suure vihmasaju korral palun valida mõni teine endale sobiv kuupäev (kolmapäev). 24.juuli 2019 ei toimu tööpäeva ega aiatööd. 7. ja 8.klassi õpilastele helistab augustikuu lõpus klassijuhataja või õpppealajuhataja, et anda Teile teada töötegemise päev. TEID OOTAMA JÄÄDES, KOIGI KOOL!